logo
Copyright:
« JÁFI-AUTÓKUT Kft. »
Minden jog fenntartva!


Ez a honlap 1999-ben magánkezdeményezésből, magánszemély által működtetve jött létre és 2007. január 15.-től a JÁFI-AUTÓKUT Mérnöki Kft. tulajdonába került.

A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, video, animáció, stb.) csak a honlap tulajdonosának előzetes, írásbeli engedélyével használható fel. A másodközlésnek meg kell felelnie a sajtóról szóló 1986. évi II. tv., a Büntető Törvénykönyv (1978.évi IV. tv.), a Polgári Törvénykönyv (1957. évi IV. tv.), a Szerzői jogról szóló (1999. évi LXXVI. tv.) törvények megfelelő paragrafusainak. A honlap tulajdonosának engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) online vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából nem megengedett. Az AUTÓKUT® logo és a az autokut.hu, autókut.hu, jafi-autokut.hu, a jáfi-autókut.hu valamint a jafi-autokut.eu domain név a JÁFI-AUTÓKUT Mérnöki Kft. bejegyzett tulajdona.

Előzetes írásos engedély nélkül a honlap tartalmi elemei nem helyezhetők el sem nyilvános, sem zárt adatbázisban. A honlap tartalmi és formai alkotórészei, az arculatkialakítás egésze vagy része közlési engedély esetén sem változtathatók meg és nem használhatók fel a honlap tartalmától eltérő célra. A honlap információi kizárólag a forrás pontos  megjelölésével használhatóak fel !

E World Wide Web szolgáltatásról szóló referenciák (linkek) elhelyezhetők más online szolgáltatásokban, ám a honlap készítője fenntartja magának a jogot, hogy a méltatlan környezetbe helyezett kapcsolódás ellen kifogást emeljen és annak megszüntetését kezdeményezze. A kapcsolódás elhelyezésről ezen a címen kérünk bejelentést.

A honlap anyagainak felhasználásával kapcsolatban innen további információt kaphat. A levélben az igénylő nevét, elektronikus postacímét, a felhasználás kívánt módozatát kell leírni.

A honlap tulajdonosa mindent megtesz azért, hogy az itt közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállal bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért.